Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Του έσπασε τη μύτη... πανηγυρίζοντας!!!

Μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να... σπάσει τη μύτη του, ενώ πανηγυρίζει ένα γκολ;

Φυσικά και μπορεί!!! Αρκεί να βάλει το χεράκι του (ή μάλλον... το ποδαράκι του) έναςαπρόσεκτος συμπαίκτης του! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Πριν από μερικές ημέρες, η Σάουθ Τσάινα αντιμετώπισε τη Σουν Χάι, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου του Χονγκ Κονγκ.

Στο 62ο λεπτό, ο παίκτης της πρώτης, Κουόκ Κιν Πονγκ, κατάφερε να πετύχει γκολ με έξοχη κεφαλιά-ψαράκι αφού δέχθηκε ωραία πάσα!

Ενώ λοιπόν βρισκόταν ακόμη ξαπλωμένος λίγες στιγμές μετά το γκολ του, ο συμπαίκτης του, Τσαν Σίου Κι, αποφάσισε να γλιστρήσει στο χορτάρι για να φτάσει κοντά του και να πανηγυρίσουν μαζί.

Το μόνο που κατάφερε ο Τσαν, όμως (κι ενώ ερχόταν με κεκτημένη ταχύτητα), ήταν να χτυπήσει με δύναμη τον Κουόκ στη μύτη, με αποτέλεσμα... να του τη σπάσει )!!! Ας μας συγχωρήσει πάντως ο δύσμοιρος άσος της Σάουθ Τσάινα, όμως πρόκειται για έναν τραυματισμό που είναι πολύ αστείος!

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, κι εν τέλει κατέστη δυνατό να συνεχίσει να αγωνίζεται. Μάλιστα, το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα του να έχει επικρατήσει (3-1) και να πανηγυρίζει την πρόκρισή της στο μεγάλο τελικό!

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Κουόκ θα... φυλάγεται από εδώ και στο εξήςόταν θα πανηγυρίζει τα γκολ του!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου