Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω, η μέρα δε χρειάζεται να είναι θαμπή και σε χρώματα του γκρίζου, επειδή θέματα καριέρας σας αναγκάζουν να κάνετε διάλλειμα από την τριήμερη ξεκούραση σας. Εξάλλου, με τους Ήλιο, Ερμή, Δία και Ουρανό να στριμώχνονται στο ζώδιο σας θα βρείτε τρόπο να μη βαρεθείτε και να απογειώσετε τα σημερινά όνειρά σας.
Καταλαβαίνετε και γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να κάνετε εκπτώσεις και παζάρια στα θέλω σας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι ιδανική για να βάλετε σε τάξη θέματα που σας απασχολούν και συνάμα να φέρετε στα δικά σας μέτρα τις επιθυμίες των άλλων. Με το 12ο ηλιακό οίκο φορτωμένο βρίσκετε τρόπους για να ξεφύγετε από τα καθημερινά και να ξεφορτωθείτε κάποιους ενοχλητικούς παρείσακτους.



Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω καλείστε να είστε επιφυλακτικοί και να αποφύγετε να μιλήσετε για θέματα που σας απασχολούν λες και πρόκειται για κουτσομπολιά της μεσημεριανής ζώνης. Νέες φίλιες ανοίγουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σας, γεμάτο με περιπέτειες και εκπλήξεις. Αισθηματικά, ίσως δεν έχετε καταλάβει το μήνυμα που σας στέλνει το έτερον ήμισυ.
Το συναίσθημα συναντά σήμερα την πειθαρχία. Στις σχέσεις σας έχετε ανάγκη την στήριξη και τη συμπαράσταση των άλλων και έτσι έρχεστε πιο κοντά τους. Επαγγελματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται σε ανύποπτο χρόνο και με απρόοπτο τρόπο. Οικονομικά επιδιώκετε την ασφάλεια και γι’ αυτό αποφεύγετε τα έξοδα όπως ο διάολος το λιβάνι. Αισθηματικά, περνάτε όμορφα μαζί με το ταίρι σας.


Το κόκκινο χαλί σας στρώνουν σήμερα. Με τέσσερις πλανήτες στον πύρινο Κριό, η ψυχή σας έχει φωτιά, καίει τους φόβους και υψώνει το βάραθρο της επιτυχίας. Όλοι σας θέλουν δίπλα τους και είστε ο ήρωας τους. Αισθηματικά, μπορείτε να δείτε στα μάτια του/της συντρόφου σας τη λάμψη της ευτυχίας αρκεί να του δείξετε την αγάπη που κρύβετε στην καρδιά σας.


Τα λόγια δεν γεμίζουν το κενό και γι’ αυτό με τη Σελήνη στον Αιγόκερω ζητάτε πράξεις για να κλείσουν οι ρωγμές. Μη φοβάστε τα όνειρα σας δεν θα σκορπίσουν γύρω σας. Η πολυαστρία στον 8ο οίκο κλείνει τα κακώς κείμενα και σας οπλίζει με δύναμη για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Αισθηματικά, μπορείτε να έχετε το χρόνο που επιθυμείτε με το ταίρι σας και να αφήσετε τα βράδια τα εργένικα.


Ξεχάστε το παρελθόν και ζήστε το σήμερα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας δίνει την υπομονή και την επιμονή που χρειάζεστε για να τραβήξετε κόκκινη γραμμή και να σβήσετε όλα τα παλιά λάθη. Αισθηματικά, μια νέα σχέση αποτελεί αφετηρία για ένα καλύτερο αύριο πιο ώριμο και πιο όμορφο. Επαγγελματικά, τα δύσκολα τελειώνουν και μπορείτε πλέον να ασχοληθείτε με πιο ευχάριστα πράγματα
Μόνο η καρδιά μετρά πραγματικά και αυτό οι άνθρωποι που είναι κοντά σας το ξέρουν καλά. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω οργανώνετε συναντήσεις και επαφές με φίλους και γνωστούς που σας εκτιμούν. Η έντονη δραστηριότητα στον επαγγελματικό στίβο δεν αφήνει το μυαλό σας να ηρεμήσει αλλά νοιώθετε πως από την πορεία της εξαρτάται η βελτίωση της ζωής σας.


Σήμερα τα οικονομικά σας ίσως χωλαίνουν αλλά εσάς δεν χαλάει η ζαχαρένια σας. Η ικανότητα σας να τα βγάζετε πέρα υπό δύσκολες συνθήκες σας κάνει πολύ δυνατούς. Αποφύγετε να το ρίξετε στο πολύ φαγητό μιας και νομίζετε πως έτσι σας περνούν τα νεύρα. Μέσα από τα αισθηματικά θα βρείτε το καταφύγιο και την αγάπη που επιθυμείτε.


Η Σελήνη στο ζώδιο σας ίσως σας βάλει ιδέες και αρχίσετε να σκέφτεστε πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Στα επαγγελματικά, αυτό μπορεί να είναι θεμιτό αλλά όταν πρόκειται για προσωπικές σχέσεις, δεν ισχύει. Δείτε τα πράγματα διαφορετικά και προσέξτε να μην λειτουργείτε παρορμητικά. Αφήστε τον έρωτα να μιλήσει στην καρδιά σας και αδιαφορήστε για το τι θα πει ο καθένας στον περίγυρο.
Η Σελήνη στον 12ο οίκο σας κάνει υπεύθυνους και ακριβείς. Απαλλαγείτε από κάποιους που έρχονται να κολλήσουν επάνω σας σαν βδέλλες και κοιτάξτε πως θα περάσετε καλά εσείς και το ταίρι σας. Όσοι πάντως έχετε μια ροπή προς τα νυχτοπερπατήματα, προσέξτε γιατί μάλλον έχουν γνώση οι φύλακες.
Σήμερα η κοινωνικότητα σας χτυπάει βρίσκεται στα ύψη και όπου βρεθείτε βρίσκετε φίλους και γνωστούς. Αισθηματικά αυτό που χρειάζεται είναι να είσαστε ο εαυτός σας αλλά και να περιορίσετε τις γκρίνιες μέσα στην σχέση. Κάνετε σωστή κατανομή του χρόνου και μη δίνετε σημασία στα σχόλια που κάνουν κάποιοι. Άλλωστε κάθε χωριό έχει και τον τρελό του.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου